Heb je gekozen voor herbruikbare raamstickers, dan is de zogenaamde statische folie. Deze herken je ook aan het feit dat hij niet plakt. Hij zuigt zich als het ware aan de raam vast.

De stickers van statische folie breng je het beste aan op een natte ondergrond. Je kan of je raam of de stickers dus het beste even vochtig maken met een plantenspuit of doekje. Je kan de stickers dan nog makkelijk schuiven. Als de raam wat droger is wrijf je de stickers dan nog even na op de luchtbellen weg te halen.

HET BEWAREN VAN STATISCH HECHTENDE RAAMSTICKERS

Statisch hechtende raamstickers zijn altijd weer opnieuw te gebruiken. Probeer de stickers stofvrij op te bergen. De raamstickers zijn eenvoudig onder de kraan schoon te maken. Na gebruik kunt u ze het beste òf weer terug plakken op het schutvel waar de stickers eerst op zaten op een andere gladde (bijvoorbeeld plastic) ondergrond.

Voor kleinere stickers: Bijvoorbeeld op gladde insteek hoesje plakken, waarna u de stickers in een map kunt bewaren tot een volgend gebruik. Maar elke andere gladde ondergrond werkt ook prima.

 

Herbruikbare raamstickers in thema herfst
In 2 maten beschikbaar
(34) Vanaf 5.00 incl. BTW
(15) 15.95 incl. BTW
(3) 14.95 incl. BTW