Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Na ontvangst van betaling wordt uw bestelling zo snel mogelijk verzonden. Als wij de kleur stickers op voorraad hebben verzenden wij deze binnen 1 a 2 werkdagen. Als wij een sticker speciaal voor uw moeten maken, dan is de levertijd 4 a 5 werkdagen. Hiervan brengen we u natuurlijk op de hoogte.

Afhalen

Alle webshop bestellingen kunnen kosteloos afgehaald worden in Barendrecht. Adres Van Leidenvliet 34 in Barendrecht.

Uitleg verzendkosten

De verzendkosten voor de klant zijn een bijdrage in onze totale kosten om een bestelling te kunnen verwerken; naast onze daadwerkelijke verzendkosten maken we namelijk ook kosten voor Ideal transacties, verpakkingsmateriaal en dergelijke.

Wellicht is het voor sommigen een alternatief om samen met iemand anders, bijvoorbeeld familie, kennissen, buren of collega’s een bestelling te plaatsen om zo op deze wijze de verzendkosten met elkaar te delen.

Foutief adres

Helaas komt het wel eens voor dat er onjuiste adres gegevens worden verstrekt. De bestelling kan daardoor (mogelijk definitief) zoek raken in de route of retour komen naar ons. Dit risico alsmede eventuele dubbele verzendkosten komen niet voor onze rekening!

Retourneren

  • Op maat gemaakte artikelen kunnen niet geretourneerd worden tenzij er een artikel geleverd is dat niet conform bestelling is.
  • Overige artikelen; na het ontvangen van je bestelling, heb je 14 dagen het recht om aan ons door te geven dat je (een deel van) je bestelling wilt retourneren. Dit doe je door een e-mail te sturen met daarin je naam, adresgegevens, je ordernummer en welke producten je wilt retourneren. Het e-mailadres is hallo@pindolleke.nl
  • De producten moeten echter wel ongebruikt zijn en in de originele verpakking terug worden gestuurd.
  • De kosten voor terugzending zijn voor jezelf. Na ontvangst van de goederen wordt het betaalde bedrag binnen 3 werkdagen teruggestort, exclusief de verzendkosten. Het retouradres kan je opvragen via de mail.