Voordelig kleding laten bedrukken!

Heb je zelf al de kleding gekocht en wil je het door ons laten bedrukken? Geen probleem! In tegenstelling tot veel textieldrukkerijen drukken wij wel op textiel wat wordt aangeleverd.

Spelregels aangeleverd textiel

Er zitten wel een paar spelregels aan deze opdrachten vast. Ten eerste moet het materiaal geschikt zijn om op te drukken, dat wil zeggen dat het textiel bestand moet zijn tegen de hoge temperatuur (180 graden) en de druk van onze pers. Tevens mogen er geen naden en andere zaken zitten op de plek waar we de opdruk gaan plaatsen (dit is vaak het geval bij overhemden). De  belangrijkste spelregel is dat wij geen enkele garantie geven op de kleding die je aanlevert. Dit geldt ook als wij tijdens het drukproces een fout maken waardoor de kleding onbruikbaar wordt. We geven uiteraard wel garantie op de opdrukken. Wil je weten of jouw textiel geschikt is om te laten bedrukken? Bel ons of stuur een mailtje.
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.